Salată de varză cu afine
Salata de varză cu merișoare ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție conține 95 de calorii, 1 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de suc de portocale, țelină, merișoare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Salata de varză și merișor, Salata suedeză de varză și merișor și Salată orientală de varză și merișor – 2 puncte.
Instrucțiuni
Se amestecă merișoarele cu zahăr și se pune deoparte. Într-un castron mare, combinați varza, strugurii și țelina.
Adăugați merișoare și amestecați.
Combinați sucul de portocale, maioneza și sarea; se toarnă peste salată și se amestecă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Elsa Bianchi cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Elsa Bianchi Chardonnay
Există arome luminoase, de intensitate medie, de lămâie cu miere, piersici și fructe tropicale, făcând acest vin imediat atractiv. O intrare moale și crocanta plăcută combină plăcerea atât ca aperitiv, cât și acompaniamentul perfect pentru mâncăruri mai ușoare.