Salata crudă de Kale cu slănină și ou este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 536 calorii, 14g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă de la theperennialplate.com are 29 de fani. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de salvie, slănină, usturoi de primăvară cu bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Bacon și ou Mac și brânză, California Mic Dejun Wrap (Avocado, Ou, Bacon & Mai Mult!), și Salată de mic dejun cu slănină, ou și Kale pentru rețete similare.