Salată De Usturoi-Cartofi La Grătar

Nevoie de o garnitură fără gluten, fără lactate și vegetariană? Salata de usturoi-cartofi la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 40 de porții cu 44 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați țelină, muștar heinz, maioneză mayo adevărată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Salată caldă de cartofi la grătar cu usturoi prăjit și sos de măsline negre, Ventilatoare De Cartofi La Grătar Cu Usturoi-Oregano, și Pene De Cartofi Cu Usturoi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți cartofii și apa în 2-qt. caserola cu microunde; acoperiți cu capac. Cuptor cu microunde la înălțime 8 min., antena rotativă după 4 min. Între timp, tăiați o felie subțire deasupra fiecărui cățel de usturoi, lăsând pielea de hârtie pe cuișoare; aruncați blaturile. (Nu tăiați capetele rădăcinii.)
Așezați usturoiul pe foaie de folie; stropiți cu 1 lingură. pansament. Înfășurați usturoiul în folie.
Scurgeți cartofii; filetați pe frigarui.
Periați cu o parte din pansamentul rămas. Cartofi la grătar și usturoi 10 până la 15 min. sau până când cartofii sunt fragede, întorcând frecvent cartofii și perindând cu pansamentul rămas.
Scoateți cartofii și usturoiul de pe grătar; rece.
Scoateți pulpa de usturoi din piei. (Vezi Sfat.)
Se amestecă usturoiul cu maioneză și muștar într-un castron mare.
Adăugați cartofi și țelină în amestecul de muștar; se amestecă ușor. Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.