Salată de tăiței cu șuncă și brânză
Salata de tăiței cu șuncă și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 531 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de vin, spaghete multigrain, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin roșu ar putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Adăugați spaghetele și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează.
Se scurge și se clătește sub apă rece până se răcește.
Bateti otetul, iaurtul, mustarul, ceapa, mararul, 1/2 lingurita de sare si piperul dupa gust intr-un castron mare.
Stropiți în uleiul de măsline, amestecând pentru a combina.
Adăugați spaghetele, ardeiul gras, șunca, brânza și romaina; aruncați pentru a combina.
Fotografie realizată de Justin Walker