Salată de ton și fasole albă la grătar

Salată de ton și fasole albă la grătar
Tunan la grătar și salată de fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 379 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, radicchio, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 51 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Ton la grătar cu fasole albă și salată de ceapă carbonizată, Salată De Ton Și Fasole Albă, și Salată de fasole albă și ton.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea, apoi cu apă rece într-o oală mare și adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin și gătiți până când fasolea este moale, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți fasolea și alegeți ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Așezați fasolea într-un bol și aruncați cu câteva linguri fiecare de ulei de măsline și oțet balsamic. Îndoiți ceapa roșie și cimbru și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Ungeți tonul și radicchio cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați tonul timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizat și gătit până la o coacere medie-rară. Grătați radicchio-ul, cu fața tăiată în jos, până când este ușor carbonizat și ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Scoateți tonul și radicchio de pe grătar. Tăiați tonul în bucăți de mărimea mușcăturii și stropiți cu oțet balsamic. Feliați radicchio în felii groase de 1/4 inci. Îndoiți tonul și radicchio în fasolea albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fasole AlbăFasole Albă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Transferați fasolea într-un platou și presărați pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Serviți cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 51 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista