Salată de ton și fasole albă la grătar
Tunan la grătar și salată de fasole albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 379 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sare și piper, radicchio, morcov și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 51 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Ton la grătar cu fasole albă și salată de ceapă carbonizată, Salată De Ton Și Fasole Albă, și Salată de fasole albă și ton.
Instrucțiuni
Scurgeți fasolea, apoi cu apă rece într-o oală mare și adăugați ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin și gătiți până când fasolea este moale, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Scurgeți fasolea și alegeți ceapa, morcovul, usturoiul și frunza de dafin.
Așezați fasolea într-un bol și aruncați cu câteva linguri fiecare de ulei de măsline și oțet balsamic. Îndoiți ceapa roșie și cimbru și condimentați cu sare și piper, după gust.
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Ungeți tonul și radicchio cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați tonul timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizat și gătit până la o coacere medie-rară. Grătați radicchio-ul, cu fața tăiată în jos, până când este ușor carbonizat și ofilit.
Scoateți tonul și radicchio de pe grătar. Tăiați tonul în bucăți de mărimea mușcăturii și stropiți cu oțet balsamic. Feliați radicchio în felii groase de 1/4 inci. Îndoiți tonul și radicchio în fasolea albă.
Transferați fasolea într-un platou și presărați pătrunjel tocat.
Serviți cald sau la temperatura camerei.