Salată De Ton În Stil Hanoi

Salată De Ton În Stil Hanoi
Salata de Patty de ton în stil Hanoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 411 calorii. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, bețișoare de orez, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tort De Ton, Sandvișuri Cu Patty De Ton, și Tort De Ton Prăjit La Tigaie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tonul: cu un cuțit mare de bucătar, tocați tonul folosind mișcări rapide, uniforme, drepte în sus și în jos (nu legănați cuțitul prin pește sau va deveni moale). Continuați să tocați, rotind cuțitul, până când aveți o masă de bucăți de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Combinați apa, 3 linguri sos de pește, zahăr granulat, oțet, suc de lămâie, ghimbir și usturoi într-un castron mare; se amestecă până se dizolvă zahărul. Rezervați 1/2 cană de pansament într-un castron mic.Aduceți o cratiță mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați tăiței de orez și amestecați pentru a se separa bine. Se fierbe până se înmoaie, dar încă rezistent, 2 până la 5 minute sau conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
3
Scurgeți și clătiți tăiței sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se scurge bine, se transferă într-un castron mediu și se aruncă cu 2 linguri de pansament rezervat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați salată verde și muguri de fasole în pansamentul din vasul mare; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți amestecul în 6 boluri de servire puțin adânci. Se acoperă cu porții egale de tăiței.Formați amestecul de ton în 6 torturi, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu (vezi variantele de grătar și fierbere).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați tortele și gătiți până când sunt ferme la atingere, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
7
Așezați un tort de ton deasupra fiecărei salate și stropiți fiecare porție cu o parte din pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
8
Serviți cu un platou de morcovi, castraveți, ceapă roșie și ierburi și lăsați mesenii să-și aleagă propriile garnituri. Variante de grătar și fierbere: Preîncălziți grătarul la mediu-înalt sau preîncălziți broilerul. Ungeți grătarul (vezi vârful) sau acoperiți o tigaie pentru pui cu spray de gătit. Gatiti prajiturile pana cand sunt ferme la atingere, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Provincia Peju Merlot cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Provincia Peju Merlot
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista