Salată de ton, sparanghel și cartofi noi cu vinetă de arpagic și capere prăjite

Salată de ton, sparanghel și cartofi noi cu vinetă de arpagic și capere prăjite
Ton, sparanghel și salată nouă de cartofi cu vinaigretă de arpagic și capere prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 590 calorii, 25g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Ton, Sparanghel Și Cartofi Noi Cu Vinaigretă De Arpagic Și, Salată de cartofi și ton cu capere și pansament Dijon, și Salată de tăiței de cartofi și fasole verde cu vinetă de arpagic-Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puree primele 5 ingredienteîn blender până se omogenizează. Cu machinerunning, adăugați treptat ulei vegetal, apoi ulei de măsline. Se condimentează după gust cu sareși piper. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Gatiti sparanghelul in apa sarata clocotita pana cand este frageda, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Transferați sparanghelul în tigaie de 13x9x2 inci cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurgesparagus și se usucă. Face înainte: poate fifăcut cu 8 ore înainte. Înfășurați prosoape de hârtie,apoi plastic și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Puneți cartofii într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugațisuficientă apă pentru a acoperi cartofii cu 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se presară cu sare. Aduceți la fiert și gătițipână când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute,în funcție de mărimea cartofilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se scurge; letcool 5 minute.
8
Se pune într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Add1 / 4 cupa vinaigrette; arunca pentru a acoperi. Condimenteazăgust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
10
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Adăugați capere și prăjițipână când caperele sunt clare și deschise ca florile,amestecând des, 45 până la 60 de secunde. Folosind lingura plită, transferați caperele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Faceți înainte: cartofi șicapetele pot fi făcute cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
12
Lăsați la temperatura camerei.
13
Așezați sparanghelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Adăugați 2 linguri de vinaigretă și aruncați pentru a acoperi.Aruncați din nou cartofii pentru a acoperi, adăugând încă 1 lingură de vinaigretă dacă este uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
15
Așezați verdeși ridichi într-un alt castron mare. Aruncăcu suficientă vinegretă pentru a se îmbrăca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
16
Răspândițiverde și ridichi pe un platou mare.Aranjați cartofi, sparanghel, ouă șituna deasupra verdeturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
VerziiVerzii
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
17
Stropiți niște ton vinaigretteover.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
18
Se presară cu capere prăjite șiflori de măsline, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista