Salată De Ton De Pe Litoral

Salată De Ton De Pe Litoral
Salata de ton de pe litoral este o pescatarian farfurie. Această rețetă servește 20. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți mazăre, gust de murături claussen, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de Paste Seaside BLT, Salată De Somon De Pe Litoral, și Salată De Gelatină De Pe Litoral pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet.
2
Adăugați ingredientele rămase; se amestecă bine.
3
La frigider 3 ore sau până la răcire.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați asocierea cu Merlot, Pinot Noir,și vin de la Rosa. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista