Salată De Ton Ahi Arsă Cu Ponzu Mizkan

Salată De Ton Ahi Arsă Cu Ponzu Mizkan
Salata de ton ahi arsă cu Ponzu Mizkan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 598 calorii, 55g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $9.53 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 83 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de friptură de ton ahi de calitate sushi, alge marine prăjite, icre tobikko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Somon ars cu Jalapeincorporo Ponzu, Punctul lui Rob Loma Ponzu ton, și Ton cu sos Ponzu de citrice.

Instrucțiuni

1
Frecați și condimentați friptura de ton ahi cu Shichimi Togarashi, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shichimi TogarashiShichimi Togarashi
Friptură De Ton AhiFriptură De Ton Ahi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți o tigaie la foc mediu și adăugați puțin ulei de măsline pentru a acoperi tigaia. Pan-căutați fiecare parte a fripturii de ton ahi timp de aproximativ 30 de secunde sau imediat ce suprafața devine opacă. Dish afară și se lasă să se răcească în frigider.Pregătiți pansamentul amestecând toate ingredientele together.To serviți, aruncați salata cu pansamentul și împărțiți salata în boluri individuale de servire. Feliați tonul ahi în bucăți și așezați-le pe salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ahi TonAhi Ton
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați niște Tobikko, alge prăjite mărunțite și susan ca toppinguri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul Ahi funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosimbrox se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Robert Mondavi Napa Merlot cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista