Salată de toamnă cu vinetă de afine

Salată de toamnă cu vinetă de afine
Salata de toamnă cu vinaigretă de afine este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 195 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați pere anjou, sare kosher, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Salată De Varză De Toamnă Cu Vinetă De Afine, Salată De Toamnă Cu Vinetă De Arțar, și Vinaigretă Balsamică Dijon Și Salată De Toamnă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați oțetul și merisoarele. Gatiti la foc mediu pana cand merisoarele se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se adaugă ulei de măsline, zahăr, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se pune în blender și se amestecă până se omogenizează. Se dă la frigider până se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Miez și julienne o pere, miez și zaruri cealaltă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
5
Într-un castron mare, combinați salata romană, andive, pere tăiate cubulețe, nuci și Gorgonzola. Aruncați și stropiți cu suficient pansament pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
GorgonzolaGorgonzola
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
AndiveAndive
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Împărțiți între farfurii de salată și garnisiți cu pere julienned. Completați și cu orice nuci suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate66
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
OcaziiToamna
Revista