Salata de toamna cu sos de zară este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 92 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de șobolani, salată boston sfâșiată, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este bun. Încercați [] Usturoi la gratar si salata de pui zară cu sos de lapte bătut-Tahini, Salată de recoltare de toamnă cu pansament de Turmeric, și Toamna recolta Butternut Squash salata de pui cu arțar Dressing pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
2
Pentru a pregăti crutoane, așezați cuburile de pâine pe o foaie de copt; înveliți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocale
3
Coaceți la 350 timp de 12 minute sau până se rumenesc ușor și crocant, amestecând o dată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
4
Pentru a pregăti pansamentul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Adăugați șobolani, chimen și coriandru; sotati 3 minute sau până când urechile sunt fragede. Se amestecă 2 linguri suc de portocale și oțet; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja Lăsată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
6
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
7
Combinați restul de 2 linguri de suc de portocale, zară și următoarele 5 ingrediente (prin piper), amestecând cu un bici. Se amestecă amestecul de șalot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Gold, Curățați, Cu Coaja Lăsată
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Unt Nesarat, Plus 8 Linguri Suplimentare, Inmuiat
Pignolis (nuci De Pin), Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
8
Pentru a pregăti salata, combinați salata verde, bulbul de fenicul și radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Apa Plus 2 Linguri Sare
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
9
Stropiți cu pansament; aruncați ușor pentru a combina. Aranjați aproximativ 1 Salată de 1/4 căni peste fiecare dintre cele 8 farfurii de salată; acoperiți uniform cu secțiuni portocalii și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
10
Presărați uniform cu crutoane și frunze de fenicul, dacă doriți.