Salată De Tilapia Cu Crustă De Porumb

Salată De Tilapia Cu Crustă De Porumb
Salata de Tilapia cu crustă de porumb este o pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 415 calorii, 41G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, ardei gras, fulgi de ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia cu crustă de porumb cu salată de dovlecei, Tilapia cu crustă de porumb cu Salsa, și Tilapia cu crustă de făină de porumb cu Salsa Tomatillo.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați benzi de tortilla pe o foaie de copt căptușită cu folie; acoperiți ușor benzile de tortilla cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Presărați fâșii cu 1/2 linguriță praf de chili și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
SareSare
4
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când sunt crocante și lăsați-le deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina, făina de porumb, fulgii de ceapă și restul de 1/2 linguriță praf de chili într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Fulgi De Ceapă UscațiFulgi De Ceapă Uscați
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Presărați pește cu 1/4 linguriță sare; dragă în amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
PeștePește
SareSare
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați pește; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si fulgi de peste usor atunci cand testati cu furculita sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
10
Combinați romaine și următoarele 4 ingrediente (prin coriandru) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Combinați sucul, muștarul și restul de 1/4 linguriță de sare într-un castron mic, amestecând cu un tel. Adăugați treptat restul de 4 lingurițe de ulei, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Stropiți amestecul de suc peste amestecul de salată; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată VerdeSalată Verde
SucSuc
13
Așezați 1 1/2 cană amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
14
Așezați 1 file de pește pe fiecare salată; se acoperă cu 5 fâșii de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla BenziTortilla Benzi
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Thrive Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista