Salată de tabbouleh de coriandru cu creveți

Salată de tabbouleh de coriandru cu creveți
Salata de tabbouleh de coriandru cu creveți este o lactate gratuit și pescatarian farfurie. O porție conține 258 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Dacă aveți creveți jumbo, apă, rădăcină de ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de tabbouleh de coriandru cu creveți, Prânz De Sac: Tabbouleh Picant De Coriandru, și Mentă Marinată Salată De Tabbouleh De Creveți La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți bulgurul într-un castron mare și turnați peste el apa clocotită și uleiul de măsline. Se amestecă, se acoperă și se lasă să stea timp de 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
BulgurBulgur
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Când toată apa a fost absorbită și bulgurul este fraged, amestecați sucul de lămâie, castravetele, ceapa verde, pătrunjelul și menta. Condimentează cu coriandru, ghimbir, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
BulgurBulgur
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Garnisiți cu creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista