Salată de stridii prăjite cu sos de caviar din Louisiana

Salata de stridii prajite cu sos de caviar Louisiana ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 250 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați andive cret, făină, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Pan friptură Louisiana Blackfish cu porumb, Crab și Caviar, Tocană de stridii cu Caviar, și Salată de somon, Năsturel, fenicul și sfeclă pentru bebeluși cu pansament "caviar" de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți albușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri rigide.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un vas superficial. Înmuiați stridiile în albușuri de ou și dragați în amestecul de făină, scuturând excesul.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 inci într-o tigaie mare adâncă; se încălzește la foc mediu-mare la 35
Prăjiți stridiile, în loturi, 2 până la 3 minute sau până se termină.
Scurgeți pe un suport de sârmă peste prosoape de hârtie.
Presărați stridiile fierbinți cu sare.
Aruncați împreună salată și ulei de nucă Vinaigrette într-un castron mare. Spoon Louisiana Caviar Dressing pe plăci de servire. Se acoperă cu amestec de salată și stridii prăjite.
Retipărit cu permisiunea My New Orleans, cartea de bucate de John Besh (Editura Andrews McMeel, 2009).