Salata de spumă de mare este o fără gluten farfurie. O porție conține 264 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, amestec de lime Jell-O, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Margarita Cu Spumă Cadillac Și Sare De Mare, și Mocha Semifreddo cu spumă de lapte fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, încălziți 1 cană suc de pere rezervat la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se toarnă peste gelatina de var într-un bol mic; se amestecă până se dizolvă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Var
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare, bateți crema de brânză cu lapte până se omogenizează. Se amestecă în amestec de gelatină. Se răcește la frigider până se îngroașă parțial, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Bomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-un castron mic, amestecați perele până se omogenizează. Îndoiți perele și bateți toppingul în amestec de gelatină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Bomboane Runts
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă într-o matriță. Se răcește până se fixează, aproximativ 2 până la 3 ore.
6
Scufundați mucegaiul în apă caldă timp de aproximativ 5 secunde. Inversați pe o farfurie de servire