Salată de sparanghel și Rucola la grătar cu pansament cu trufe de lămâie

Salata de sparanghel și Rucola la grătar cu pansament cu trufe de lămâie este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână rucola, parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Salată de primăvară de rucola de sparanghel alb cu pansament balsamic alb de lămâie Meyer, Salată de creveți și sparanghel la grătar cu sos de lămâie-Pesto, și Sparanghel la grătar cu pansament cu lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Așezați sparanghelul pe o tigaie cu jeleu. Înveliți sparanghelul cu spray de gătit și presărați sare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați sparanghelul pe grătar; grătar 3 minute sau până când este crocant, întorcându-se ocazional.
Scoateți sparanghelul de pe grătar; tăiați în bucăți de 2 inci.
Combinați coaja, sucul, uleiul și piperul într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați sparanghel și rucola; aruncați ușor. Împărțiți uniform amestecul de sparanghel între 4 farfurii de salată. Completați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.