Salată de sparanghel și roșii uscate la soare
Sparanghelul și salata de roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 271 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $ 6.31 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, usturoi, roșii julienne uscate la soare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 84%. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Uscate La Soare Ușor Vegan, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodle.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Adăugați sparanghel, usturoi tocat, legumeulei de masă, sare și piper, rozmarin și cimbru într-un castron mare.
Se amestecă împreună. Grătați sparanghelul timp de 3 până la 4 minute.
Așezați sparanghelul înapoi în castron.
Adăugați roșii uscate la soare tăiate julienne.
Scoateți 2 linguri de ulei din amestecul de sparanghel și puneți-l în tigaie.
Adăugați ciuperci; gătiți timp de 3 până la 4 minute până se rumenesc și crocante.
Scoateți ciupercile și amestecați în amestecul de sparanghel.
Serviți la temperatura camerei.