Salată de sparanghel și pepene galben la grătar

Salata de sparanghel și pepene galben la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 152 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, brânză burrata, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Salată De Tofu Și Pepene Galben La Grătar, Muscatel De Pepene Galben (Salată De Pepene Galben), și Salată de ton ars cu Herbes de Provence, cartofi Fingerling la grătar, sare afumată Hickory și salată de sparanghel ras.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați prosciutto într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Coaceți timp de 12 până la 14 minute până când sunt crocante.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Tăiați prosciutto în bucăți de 1/4 inch.
Puneți o tigaie la grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu, aruncați împreună sparanghelul și 2 lingurițe de ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper. Grătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte până când este crocant.
Într-un castron mediu, combinați sucul de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline.
Bateți până se combină. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați pepene galben și brânză mozzarella și aruncați până când toate ingredientele sunt combinate.
Aranjați sparanghelul pe un platou. Folosind o lingură cu fante, lingurați pepenele galben și brânza burrata deasupra sparanghelului.
Stropiți orice vinaigretă rămasă deasupra.
Presărați prosciutto și nuci de pin deasupra și serviți.
* Nota bucătarului: pentru a prăji nuci de pin, aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 8 până la 12 minute până se rumenesc ușor.