Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă
Salata de sparanghel prăjit și rucola cu vinaigretă de șalotă este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu vinaigretă de șalotă și Crostini, Salată Farro, rodie și rucola cu vinetă de șalotă + cadou, și Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute și rewhisk înainte de utilizare.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați sulițele de sparanghel pe foaia de copt cu margini.
Stropiți 1/4 cană de vinaigretă și întoarceți-o pentru a acoperi, apoi întindeți-o într-un singur strat.
Se presară sare și piper. Prăjiți sparanghelul până când este crocant, aproximativ 12 minute.
Combinați rucola, arpagicul și sparanghelul într-un castron mare.
Adăugați vinaigreta rămasă și aruncați pentru a acoperi.
Transferați salata în platou; se presară sare, piper și brânză.
Se servește cald sau la temperatura camerei.