Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă

Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă
Salata de sparanghel prăjit și rucola cu vinaigretă de șalotă este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu vinaigretă de șalotă și Crostini, Salată Farro, rodie și rucola cu vinetă de șalotă + cadou, și Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute și rewhisk înainte de utilizare.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați sulițele de sparanghel pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Stropiți 1/4 cană de vinaigretă și întoarceți-o pentru a acoperi, apoi întindeți-o într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
5
Se presară sare și piper. Prăjiți sparanghelul până când este crocant, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Combinați rucola, arpagicul și sparanghelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Adăugați vinaigreta rămasă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
8
Transferați salata în platou; se presară sare, piper și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista