Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă
Salata de sparanghel prăjit și rucola cu vinaigretă de șalotă este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 153 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu vinaigretă de șalotă și Crostini, Salată Farro, rodie și rucola cu vinetă de șalotă + cadou, și Salată de plante de grădină cu vinetă prăjită de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. DO AHEAD poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute și rewhisk înainte de utilizare.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Așezați sulițele de sparanghel pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Stropiți 1/4 cană de vinaigretă și întoarceți-o pentru a acoperi, apoi întindeți-o într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presară sare și piper. Prăjiți sparanghelul până când este crocant, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
6
Combinați rucola, arpagicul și sparanghelul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Piept De Pui La Rotisor
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați vinaigreta rămasă și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
8
Transferați salata în platou; se presară sare, piper și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)