Salată de sparanghel cu vinetă Caesar
Salata de sparanghel cu Vinaigreta Caesar este o fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 66 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, ulei de măsline, crutoane cu aromă de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Rețete similare sunt Salată Kale Caesar + Vinetă Caesar, Salată de rucola cu vinetă de Cezar, și Salată de Crab cu vinaigretă Caesar.
Instrucțiuni
Scoateți capetele dure ale sparanghelului; îndepărtați solzii cu un cuțit sau un cojitor de legume, dacă doriți. Sparanghel la abur, acoperit, 4 minute sau până când este crocant. Clătiți sub apă rece; se scurge bine.
Aranjați 1 cană de verdeață pe 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 5 sulițe de sparanghel.
Combinați oțetul și următoarele 5 ingrediente (oțet prin usturoi) într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Stropiți 1 lingură de vinaigretă peste fiecare porție; acoperiți fiecare cu 1 lingură de crutoane.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.