Salată de spanac și scoici
Salata de spanac și scoici ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 8 și costă $1.83 pe portie. Dacă aveți piper, vinaigret balsamic-lămâie, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Salată de scoici și spanac cu pansament cald, Salată De Scoici Și Spanac Cu Sos De Chili De Vanilie, și Scallop-Răspândirea Spanacului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă și următoarele 4 ingrediente; gătiți 15 minute sau până când nucile de pin se rumenesc.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Combinați scoici și suc de lămâie. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit; așezați pe grătar la foc mediu-mare.
Așezați scoici pe raft și grătați 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Se presară cu restul de 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Combinați spanacul și 1 cană vinetă balsamică-lămâie într-un bol mare, aruncând pentru a acoperi. Rezervați vinetă rămasă pentru o altă utilizare. Aranjați amestecul de spanac și scoici pe farfurii.
Se presară cu amestec de nuci de pin.