Salată de spanac și migdale ofilite
Salata de spanac și migdale ofilite este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest hor d ' oeuvre are 271 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sare, ulei de canolan, oțet de vin roșu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 81%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de spanac și migdale ofilite, Salată De Spanac Ofilită, și Salată De Spanac Ofilită.
Instrucțiuni
Așezați spanacul într-un castron mare de servire.
Încălziți uleiul de canola, uleiul de susan, oțetul de vin roșu, muștarul Dijon, mierea și sarea într-o tigaie; aduceți la fierbere.
Se toarnă pansament fierbinte peste spanac. Aruncați imediat pentru a acoperi toate frunzele cu pansament fierbinte. ofilirea spanacului.
Gatiti si amestecati ceapa in aceeasi tigaie; înveliți ceapa cu orice pansament rămas în tigaie.
Împărțiți spanacul ofilit în 4 farfurii; presărați fiecare cu ou fiert tare, ceapă și migdale prăjite. Se condimentează cu piper negru.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Willamette Valley Vineyards Dijon Clone Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate în fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.