Salată de spanac și ciuperci

Salată de spanac și ciuperci
Salata de spanac și ciuperci este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciuperci, ceapă, sos de vinaigretă balsamică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Salată De Spanac Cu Ciuperci, Salată De Spanac Cu Ciuperci, și Salată De Spanac Cu Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați frunzele de spanac cu ciuperci și ceapă într-un bol mare de salată; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Amestecați pansamentul și nucile într-o cană de măsurare cu microunde. Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau până se încălzește; se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
3
Se toarnă peste amestecul de spanac; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista