Salată de spanac și ciuperci
Salata de spanac și ciuperci este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 52 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ciuperci, ceapă, sos de vinaigretă balsamică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Salată De Spanac Cu Ciuperci, Salată De Spanac Cu Ciuperci, și Salată De Spanac Cu Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați frunzele de spanac cu ciuperci și ceapă într-un bol mare de salată; pune deoparte.
Amestecați pansamentul și nucile într-o cană de măsurare cu microunde. Cuptor cu microunde la 30 de secunde sau până se încălzește; se amestecă.
Se toarnă peste amestecul de spanac; aruncați pentru a acoperi.