Salată De Spanac Ușor Ofilită
Salata de spanac ușor ofilită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 113 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, ceapă, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Spanac Ofilită, Salată De Spanac Ofilită, și Salată de Gnocchi și spanac ofilit.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, încălziți 1 linguriță de ulei de canola.
Adăugați ceapa și cățelul de usturoi și gătiți, amestecând ușor, timp de 2 minute. Condimentează ușor cu sare. Aruncați cățelul de usturoi.
Bateti in otetul de cidru si adaugati 1 lingurita de ulei de canola. Gust pentru condimente.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Puneți un castron mare rezistent la căldură la foc mic și adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola. Când vasul este cald, scoateți-l de pe foc și adăugați spanacul. Condimentează ușor cu sare și aruncă cu o lingură, astfel încât spanacul să fie acoperit cu ulei și să se ofilească ușor, 1 minut. Spanacul ar trebui să fie doar parțial ofilit și să pară totuși oarecum crud.
Se toarnă orice apă care s-ar putea acumula în fundul vasului de la ofilire și se amestecă ceapa și pansamentul din tigaie.
Adăugați oul fiert tare tocat.