Salată De Spanac Ușor Ofilită

Salată De Spanac Ușor Ofilită
Salata de spanac ușor ofilită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 113 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac, ceapă, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Spanac Ofilită, Salată De Spanac Ofilită, și Salată de Gnocchi și spanac ofilit.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, încălziți 1 linguriță de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și cățelul de usturoi și gătiți, amestecând ușor, timp de 2 minute. Condimentează ușor cu sare. Aruncați cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Bateti in otetul de cidru si adaugati 1 lingurita de ulei de canola. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sezonul GoyaSezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Puneți un castron mare rezistent la căldură la foc mic și adăugați restul de 1 lingură de ulei de canola. Când vasul este cald, scoateți-l de pe foc și adăugați spanacul. Condimentează ușor cu sare și aruncă cu o lingură, astfel încât spanacul să fie acoperit cu ulei și să se ofilească ușor, 1 minut. Spanacul ar trebui să fie doar parțial ofilit și să pară totuși oarecum crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă orice apă care s-ar putea acumula în fundul vasului de la ofilire și se amestecă ceapa și pansamentul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați oul fiert tare tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
8
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista