Salată de spanac Mango-Balsamic cu pui
Salata de spanac mango-Balsamic cu pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 371 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piept de pui, frunze de spanac pentru copii, pene de ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma căpșunile, puteți urma acest fel principal cu Clătite cu căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de spanac de rodie cu creveți Quinoa Mango cu vinaigretă balsamică albă # SundaySupper, Salată de pui cu spanac cu vinetă balsamică cu usturoi, și Salată de pui, spanac și Mango.
Instrucțiuni
Tăiați suficient mango pentru a măsura 1/3 cană; se pune în blender.
Adăugați pansament; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă 1/4 cană peste pui într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform ambele părți ale fiecărui sân. La frigider 30 min. la marinat.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Gatiti puiul in tigaie stropit cu spray de gatit la foc mediu-mare 6 pana la 7 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F). Se răcește ușor. Feliați puiul; tăiați mango rămas.
Aruncați spanacul cu căpșuni, mango tocat, ceapă și 1/4 cană din amestecul de pansament rămas; lingură pe 4 farfurii. Ventilator 1 piept de pui peste fiecare salată. Se acoperă cu amestecul de pansament rămas și nuci.