Salată de spanac de pui cu vinetă picantă

Nevoie de un farfurie vegană? Salata de spanac de pui cu vinetă picantă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 480 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $ 3.14 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, fire de fasole, morcov tăiat julienne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată de spanac cu vinetă de roșii picante cu ou fiert tare și slănină Edwards, Salată de spanac de pui la cuptor cu vinetă de zmeură, și Salată de pui cu spanac cu vinetă balsamică cu usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
În timp ce tăiței gătesc, combinați oțetul de orez și următoarele 5 ingrediente (oțet de orez prin ulei de susan) într-un castron mare.
Adăugați tăiței și pui în amestecul de oțet; aruncați pentru a acoperi. Aranjați 1 cană spanac și 1/4 cană morcov pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Topiți fiecare porție cu 1 1/2 căni amestec de pui; presărați fiecare porție cu 1 lingură de arahide.