Salată de spanac cu sos de jeleu de ardei
Salata de spanac cu sos de jeleu de ardei este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 355 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,98 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, jeleu ușor de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Spanac Cu Sos De Lămâie Și Piper, Salată de spanac și slănină cu pansament de mărar cu piper de lămâie, și Sandwich de mic dejun cu ou cu jeleu de piper și spanac.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați jeleul de piper, uleiul de măsline, sarea și muștarul pentru a face pansamentul.
Se încălzește la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Așezați spanacul într-un castron mare și aruncați cu pansamentul. Împărțiți între două boluri de servire. Se acoperă fiecare cu felii de brânză de capră și se presară cu nuci.