Salată de spanac cu sos de jeleu de ardei

Salată de spanac cu sos de jeleu de ardei
Salata de spanac cu sos de jeleu de ardei este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. O porție conține 355 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,98 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, jeleu ușor de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Salată De Spanac Cu Sos De Lămâie Și Piper, Salată de spanac și slănină cu pansament de mărar cu piper de lămâie, și Sandwich de mic dejun cu ou cu jeleu de piper și spanac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați jeleul de piper, uleiul de măsline, sarea și muștarul pentru a face pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De ArdeiJeleu De Ardei
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se încălzește la cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Lasă să se răcească.
4
Așezați spanacul într-un castron mare și aruncați cu pansamentul. Împărțiți între două boluri de servire. Se acoperă fiecare cu felii de brânză de capră și se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista