Salată de spanac cu portocale

Salată de spanac cu portocale
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia de rețete, Salata de spanac cu portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 129 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 89 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită mandarine, ulei de canolan, sare și ceapă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de spanac cu portocale + dressing, salată de spanac cu somon, orz și portocale și salată de spanac cu portocale sanguine și fistic.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare de salată, aruncați spanacul, portocalele, ciupercile și baconul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PortocaliuPortocaliu
1/2 Cană Sos Picante Sau Salsa1/2 Cană Sos Picante Sau Salsa
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
2
Într-un blender, combinați ketchup-ul, oțetul, sosul Worcestershire, zahărul, ceapa, sare și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. În timpul procesării, adăugați treptat ulei într-un abur constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
1/2 Cană Papaya Decojită Tocată1/2 Cană Papaya Decojită Tocată
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
Pachete Fiecare) Ceapa Perla CongelataPachete Fiecare) Ceapa Perla Congelata
Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau PortocalePudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Vin De Gătit Goya GoldenVin De Gătit Goya Golden
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se serveste cu salata.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Vigilance Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vigilance Chardonnay
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista