Salată de spanac cu filet de porc la grătar și nectarine

Salata de spanac cu filet de porc la grătar și nectarine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 194 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, filet de porc cu aromă de boabe de piper, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nectarinele, puteți urma acest fel principal cu Smochine și nectarine coapte peste înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, care este super. Încercați Salată de filet de porc și nectarine la grătar, Salată de spanac și Filet de porc Organic la grătar Diva domestică, și Carne de porc la grătar cu nectarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc orizontal prin centrul cărnii, tăind, dar nu prin cealaltă parte folosind un cuțit ascuțit; deschideți plat așa cum ați face o carte.
Așezați jumătățile de porc și nectarină, tăiate cu părțile în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit. Carne de porc la grătar 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru înregistrează 16
Grătiți jumătățile de nectarină timp de 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când se încălzește bine.
Scoateți jumătățile de porc și nectarină de pe grătar.
Lăsați carnea de porc să se odihnească 10 minute.
Tăiați jumătățile de nectarină în felii. Feliați subțire carnea de porc.
Combinați spanacul și vinaigreta într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Împărțiți amestecul de spanac uniform pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Completați fiecare porție uniform cu felii de nectarină și felii de porc.
Presărați uniform cu piper, dacă doriți.