Salată de spanac cu crustacee și slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de spanac cu crustacee și slănină. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 230 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de căței de usturoi, riesling, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină, acoperit cu un ou fiert tare, Salată de crustacee și cartofi la grătar, și Salată De Spanac Cu Slănină Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie. Crumble bacon; pus deoparte.
Adăugați usturoiul în picături în tigaie; gatiti la foc mediu 1 minut.
Adăugați vin și piper roșu zdrobit.
Adăugați midii în tigaie; acoperiți și gătiți 6 minute sau până când cojile se deschid.
Scoateți de pe foc; aruncați orice coajă nedeschisă.
Așezați midii într-un castron.
Adăugați ceapa roșie feliată și spanacul în amestecul de vin în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand spanacul se ofileste. Împărțiți amestecul de spanac în 4 farfurii; presărați uniform cu slănină. Aranjați midii peste amestecul de spanac; stropiți uniform cu orice amestec de vin rămas.