Salată de spanac cu brânză de capră și sfeclă

Salata de spanac cu brânză de capră și sfeclă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție conține 134 de calorii , 3 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați spanac, ardei, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Rețete similare sunt Salata de pere, brânză de capră și spanac cu dressing cald de arțar și slănină , spanac copt, roșii și brânză de capră și Quiche de legume făcută cu roșii proaspete, spanac, busuioc și brânză de capră .
Instrucțiuni
Curățați sfecla și tăiați blaturile la 1 inch.
Puneți într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-60 de minute sau până când se înmoaie.
Scoateți din apă; rece. Curățați sfecla și tăiați-o în 1 inch. bucăți.
Într-un castron mic, amestecați oțetul, mierea, muștarul, sarea și piperul. Bateți încet uleiul până se omogenizează.
Pune spanacul într-un castron de salată.
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi. Acoperiți cu sfeclă, brânză de capră și nuci.
Presărați cu piper suplimentar, dacă doriți.