Salată de spanac cu brânză de capră și sfeclă

Salată de spanac cu brânză de capră și sfeclă
Salata de spanac cu brânză de capră și sfeclă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de aperitive. O porție conține 134 de calorii , 3 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Pentru 93 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați spanac, ardei, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 76% , care este solid. Rețete similare sunt Salata de pere, brânză de capră și spanac cu dressing cald de arțar și slănină , spanac copt, roșii și brânză de capră și Quiche de legume făcută cu roșii proaspete, spanac, busuioc și brânză de capră .

Instrucțiuni

1
Curățați sfecla și tăiați blaturile la 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Puneți într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-60 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți din apă; rece. Curățați sfecla și tăiați-o în 1 inch. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Într-un castron mic, amestecați oțetul, mierea, muștarul, sarea și piperul. Bateți încet uleiul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pune spanacul într-un castron de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu dressing; arunca pentru a acoperi. Acoperiți cu sfeclă, brânză de capră și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Presărați cu piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate28
Revista