Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de spanac cu afine și portocale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 124 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați afine, portocale, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Spanac De Afine, Salată De Spanac De Afine, și Salată de afine, pui și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. tapetați foaia de biscuiți cu folie. Într-un castron mic, amestecați nucile pecan și siropul până când nucile pecan sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Nuci Pecan
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bol
Folie De Aluminiu
Cuptor
2
Întindeți pecanele pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Se presară cu 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Coaceți 7 până la 9 minute, amestecând ocazional, până când nucile pecan sunt ușor prăjite. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Între timp, într-un castron mic, bateți sucul de portocale, oțetul, uleiul și 2 lingurițe de zahăr cu sârmă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Oțet
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
În castron mare, aruncați spanac, afine și secțiuni portocalii.