Salată de somon poșat și năsturel cu pansament cu iaurt de mărar

Salată de somon poșat și năsturel cu pansament cu iaurt de mărar
Salata de somon poșat și năsturel cu pansament cu mărar-iaurt este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 320 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $5.09 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare kosher, hrean, mazăre de zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Fripturi de somon pocate cu sos de iaurt-mărar, Salată de paste cu creveți Pocați și pansament cu mărar de lămâie, și Salată Orzo cu pansament de mărar cu iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o tigaie cu față înaltă sau o oală mare cu 6 căni de apă; adăugați țelină, albușuri de scallion și felii de lămâie în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
țelinățelină
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți la foc mic. Gatiti pana cand parfumati (8-10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Adăugați somon (apa ar trebui să acopere doar fileurile) în oală; acoperiți și fierbeți ușor până când peștele este opac (5-8 minute). Cu clești sau o spatulă de pește, scoateți somonul din bulion; puneți deoparte pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
BulionBulion
ApăApă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CleșteClește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
În timp ce peștele braconează, faceți pansamentul: într-un castron mediu, combinați iaurtul, mărarul tocat, hreanul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, uleiul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, șoptind bine. Aranjați Nasturel, mazăre, ridichi și frunze de mărar pe 4 farfurii; se acoperă cu somon și se presară cu verdeață de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
HreanHrean
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
NasturelNasturel
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
RidicheRidiche
PiperPiper
SomonSomon
IaurtIaurt
MărarMărar
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Stropiți cu pansament; servi.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista