Salată de somon Maple-Pesto cu stafide și nuci de pin

Salată de somon Maple-Pesto cu stafide și nuci de pin
Salata de somon Maple-Pesto cu stafide și nuci de pin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 518 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,19 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sulițe de sparanghel, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Somon aburit cu smog, nuci de pin și stafide, Salată de fenicul, pătrunjel și Radicchio cu nuci de pin și stafide, și Salată de morcovi gătită cu nuci de pin și stafide aurii.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista