Salată De Somon La Grătar Caesar

Salată De Somon La Grătar Caesar
Reteta Salata Caesar somon la gratar ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 25 minute. Pentru $3.14 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 388 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pansament caesar, salată romană ruptă, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată De Somon La Grătar Caesar, Salată De Somon La Grătar Caesar, și Salată Caesar la grătar cu sos ușor de salată Caesar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
3
Periați suprafața peștelui cu 1 lingură de pansament. Acoperiți grătarul; gătiți 9 până la 11 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița și este opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Într-un castron mare, aruncați salată, crutoane și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrutoaneCrutoane
Salată VerdeSalată Verde
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă pansamentul rămas deasupra; aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți salata pe un platou mare.
6
Îndepărtați pielea și fulgii de somon. Aranjați somonul deasupra salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
7
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista