Salată de somon afumat cu vinetă portocalie

Salată de somon afumat cu vinetă portocalie
Salata de somon afumat cu vinaigret portocaliu necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.45 pe portie. O porție conține 146 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, somon, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Salată de somon afumat cu vinetă de Caper, Salată de somon afumat cu vinetă de lămâie, și Salată de spanac cu somon afumat, totul crutoane de Bagel și vinetă de lămâie-Caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sucul de portocale, uleiul de măsline, sucul de lămâie și coaja de portocală și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați somonul și ceapa roșie și aruncați pentru a acoperi cu pansamentul. Aranjați salata pe o farfurie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Recomandarea vinului: bogăția uleioasă a somonului afumat este o potrivire clasică cu tartinea uscată de lămâie a șampaniei. Uita-te pentru bruts nonvintage de la Taittinger sau Perrier-Jout.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
șampanieșampanie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Note: utilizați somon sau ton ambalate în apă sau încercați peștele alb afumat delicios și delicat disponibil prin poștă de la Ojibwe Foods din Minnesota, 218-335-
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbPește Alb
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista