Salată de somon afumat cu pansament de crab

Salată de somon afumat cu pansament de crab
Salata de somon afumat cu sos de crab este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 385 calorii. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită puține frunze de rachetă, somon, piper cayenne și roșii cherry. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de somon afumat cu pansament Bearnaise Dilled, Salată nordică cu somon afumat și sos de lămâie-mărar, și Salată de cartofi de somon afumat cu un pansament cremos de mărar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea de crab cu maioneza și ardeiul cayenne. Pune deoparte. Amestecați sucul de lămâie și uleiul împreună într-un castron mare, cu niște condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
CrabmeatCrabmeat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aranjați somonul afumat pe 2 farfurii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
3
Adăugați andive, roșii cherry, avocado și șalotă la pansamentul cu lămâie, aruncați bine și îngrămădiți pe farfurii. Se acoperă cu amestecul de carne de crab, se împrăștie peste frunze de rachetă și se servește cu pâine prăjită, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
CrabmeatCrabmeat
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
AndiveAndive
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somonul afumat. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate22
Revista