Salată De Somon

Salată De Somon
Salata de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 6 și costă $ 4.03 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 257 calorii. Un amestec de maioneză, piper, file de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Salată Thailandeză De Somon Pe Bază De Plante (Somon Phla Pla), Salată de somon sărat și roșii cu ceapă (alias somon Lomi Lomi, și Salată feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați fileurile pe o foaie de copt ușor acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți la 350 timp de 16 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Fileuri de fulgi cu o furculiță în bucăți de 1/2 inch.
5
Adăugați ceapa și următoarele 7 ingrediente; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Așezați o frunză de salată pe fiecare dintre cele 6 farfurii de servire; acoperiți fiecare frunză cu 2/3 cană de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateNormal
Gata În26 m.
Porții6
Scor De Sănătate86
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista