Salată de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră
![Salată de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/257199.webp?v=1708597674)
Salata de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pete, piper proaspăt crăpat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu mure și sos cremos de brânză de capră, Salată de rucola cu brânză de capră, slănină și pansament Balsamic-smochin, și Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți pansamentul: amestecați brânza de capră, iaurtul și sucul de lămâie în mini robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Transferați într-un castron mic. Condimentați sosul de scufundare după gust cu un vârf de sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Poate fi făcută cu până la 24 de ore în avans până la acest punct.
Așezați rucola pe o farfurie de servire; deasupra cu pete și jumătăți de smochine.
Stropiți pansamentul deasupra după gust și dați salatei câteva măcinări de piper negru.