Salată de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră

Salată de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră
Salata de smochine, Speck și rucola cu sos de brânză de capră este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 268 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pete, piper proaspăt crăpat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de rucola cu mure și sos cremos de brânză de capră, Salată de rucola cu brânză de capră, slănină și pansament Balsamic-smochin, și Cum să spiralizați un Guli-Rabe: salată de rucola cu tăiței de mere verzi și tăiței cu brânză de capră, afine uscate și nuci cu un pansament cu miere-Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul: amestecați brânza de capră, iaurtul și sucul de lămâie în mini robot de bucătărie sau blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-un castron mic. Condimentați sosul de scufundare după gust cu un vârf de sare și piper. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră. Poate fi făcută cu până la 24 de ore în avans până la acest punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Așezați rucola pe o farfurie de servire; deasupra cu pete și jumătăți de smochine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
SpeckSpeck
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
4
Stropiți pansamentul deasupra după gust și dați salatei câteva măcinări de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista