Salată de sfeclă și brânză de capră marinată

Salată de sfeclă și brânză de capră marinată
Sfeclă și salată de brânză de capră marinată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. Un amestec de sare și piper kosher, ulei de măsline, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați {38 Power Foods} salată de sfeclă prăjită marinată cu brânză de capră, Salată de brânză de sfeclă și capră, și Salată de sfeclă cu brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Combinați uleiul, oțetul, sucul de mere, cimbrul, piperul, sarea și usturoiul într-un bol mic și amestecați pentru a amesteca. Condimentează cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De MereSuc De Mere
OțetOțet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Pentru salată: Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Așezați brânza de capră într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți cu suficient pansament pentru a vă umezi. La frigider până este gata de servit.
5
Înfășurați fiecare sfeclă în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Așezați sfecla direct pe suportul cuptorului și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 50 de minute. Cu opt minute înainte ca sfecla să fie fragedă, așezați fasolea verde într-un vas de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
CuptorCuptor
7
Adăugați uleiul și un vârf de sare și piper și aruncați pentru a acoperi. Prăjiți fasolea verde alături de sfeclă până când este crocantă, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
8
Scoateți folia din sfeclă și puneți-o deoparte până când este suficient de rece pentru a o manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Tăiați fiecare sfeclă în 6 până la 8 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
10
Combinați salata într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați fasolea verde și feliile de mere și acoperiți cu pene de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
MărMăr
SfeclăSfeclă
12
Presărați brânza de capră deasupra. Chiar înainte de servire, turnați pansamentul peste salată și aruncați până când este acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista