Salată de sfeclă tricoloră cu vinaigretă de cireșe

Salata de sfeclă tricoloră cu vinaigretă de cireșe este o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 26 g de grăsimi și un total de 361 de calorii . Pentru 7,02 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați șifonade de frunze de kale, cireșe, brânză de capră și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 68% . Acest scor este destul de bun. Încercați Blast Of Color Mexican Umpluți Ardei Grași , Sfeclă și Brânză Albastră Salată cu Vinaigreta Dressing Citrice și California Tri-Tip, Santa Maria Style pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru sfeclă: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți o foaie mare de folie deasupra unui vas de prăjire și întindeți sfecla uniform pe foaie.
Stropiți cu puțin ulei de măsline și asezonați cu sare și piper. Acoperiți cu o altă foaie de folie și ungeți pentru a sigila marginile. Faceți găuri în partea de sus pentru a permite aburului să iasă.
Se pune la cuptor și se prăjește până când sfecla este fragedă, 30 până la 45 de minute.
Scoateți din cuptor. Lăsați să se răcească în punga de folie înainte de a desface pielea și de a le arunca. Sfecla curatata se taie in patru si se pune intr-un castron mare.
Scurgeți cireșele și tocați grosier.
Se amestecă împreună oțetul (inclusiv oțetul de vin roșu de la cireșe) și cireșele în timp ce se stropesc încet uleiul de măsline pentru a se emulsiona ușor. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte până când este gata de utilizare.
Pentru salată: Se amestecă sfecla caldă cu vinegreta de cireșe.
Adauga varza, pepitas, branza de capra si menta, continuand sa amesteci. Se condimentează cu sare și piper.