Salată De Sfeclă Răcită

Salată De Sfeclă Răcită
Salata de sfeclă răcită este o garnitură care servește 2. O porție conține 140 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, cățel de usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încearcă Salată De Sfeclă Răcită, Supă De Sfeclă Răcită, și Supă De Sfeclă Răcită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați sfecla și tăiați blaturile la 1 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
2
Se pune într-o cratiță mică și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 30-60 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Scoateți din apă; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Cojiți sfecla și feliați subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
5
Transferați într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Adăugați ingredientele rămase; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista