Salată de sfeclă rusă cu hering

Salată de sfeclă rusă cu hering
Salata de sfeclă rusă cu hering ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian are 176 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, maioneză, file de hering și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată de hering și sfeclă, Salată De Sfeclă Și Hering, și Salată de sfeclă murată și hering pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Gatiti cartofii, morcovii si sfecla in apa clocotita pana cand sunt fierti, dar inca fermi, 15-20 de minute pentru cartofi, 25-30 de minute pentru morcovi si 40 de minute pentru sfecla. Lăsați fiecare să se răcească la atingere înainte de manipulare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scoateți și aruncați cojile din cartofi și sfeclă. Tăiați cartofii, morcovii și sfecla, păstrându-i separați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
SfeclăSfeclă
3
Aranjați aproximativ jumătate din ceapă și jumătate din fileurile de hering într-un strat în fundul unui bol. Acoperiți stratul cu aproximativ jumătate din cartofii rași, apoi un strat de aproximativ jumătate din morcov și, în final, aproximativ jumătate din sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De HeringFile De Hering
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Întindeți aproximativ 3 linguri de maioneză peste salată; condimentează cu sare și piper. Repetați straturile în aceeași ordine pentru a termina construirea salatei. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește la frigider cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista