Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinetă balsamică

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinaigretă balsamică. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $5.78 pe portie. O porție conține 537 calorii, 13g de proteine, și 48G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, amestec de salate cu ierburi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră Cu Vinetă Balsamică, Salate Serioase: salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, nuci și miere Dijon Vinaigrette, și Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinetă de migdale Marconan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. curățați bine sfecla. Feliați în jumătate cu un cuțit ascuțit, apoi puneți-l într-un vas mic de copt căptușit cu pergament.
Stropiți jumătate din uleiul de măsline peste sfeclă; coaceți 40-45 de minute, sau până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu o furculiță.
Scoateți sfecla din cuptor; se lasă să se răcească ușor. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline rămas și oțetul balsamic.
Îndepărtați pielea sfeclei și aruncați-o. Tăiați sfecla în bucăți de mușcătură.
Aranjați amestecul de salată pe farfurie, presărați sfeclă și brânză de capră se sfărâmă.
Stropiți cu pansament balsamic. Condimentează după gust cu sare și piper.