Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinetă de migdale Marcona

Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinetă de migdale Marcona
Salata de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinaigretă de migdale Marconan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 309 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale marconan, ceapă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Dovlecei Prăjiți, Migdale Marconan Și Rodie, Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinetă balsamică, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră Cu Vinetă Balsamică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. îndoiți o foaie de folie de aluminiu de 12 x 24 inci în jumătate pentru a forma un pătrat. Crimpați două margini pentru a forma o pungă. Aruncați sfecla, uleiul vegetal și sarea și piperul după gust într-un castron mediu până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați în pungă și sertizați marginea rămasă pentru a sigila.
3
Se pune pe o foaie de copt cu margini și se introduce în cuptor. Prăjiți până când sfecla este complet fragedă și o scobitoare sau un tester de tort introdus în sfeclă prin folie prezintă rezistență mică sau deloc, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Combinați migdalele, mierea, oțetul și șalotele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o frecând ușor pielea sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Aruncați sfecla, rodia, ceapa și îmbrăcați-vă împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Transferați pe o farfurie.
11
Garnisiți cu brânză de capră, ouă fierte și frunze de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista