Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinetă de migdale Marcona

Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinetă de migdale Marcona
Salata de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinaigretă de migdale Marconan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 309 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale marconan, ceapă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Dovlecei Prăjiți, Migdale Marconan Și Rodie, Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinetă balsamică, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră Cu Vinetă Balsamică.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. îndoiți o foaie de folie de aluminiu de 12 x 24 inci în jumătate pentru a forma un pătrat. Crimpați două margini pentru a forma o pungă. Aruncați sfecla, uleiul vegetal și sarea și piperul după gust într-un castron mediu până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați în pungă și sertizați marginea rămasă pentru a sigila.
3
Se pune pe o foaie de copt cu margini și se introduce în cuptor. Prăjiți până când sfecla este complet fragedă și o scobitoare sau un tester de tort introdus în sfeclă prin folie prezintă rezistență mică sau deloc, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Combinați migdalele, mierea, oțetul și șalotele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o frecând ușor pielea sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
9
Aruncați sfecla, rodia, ceapa și îmbrăcați-vă împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RodieRodie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Transferați pe o farfurie.
11
Garnisiți cu brânză de capră, ouă fierte și frunze de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Brânză De CaprăBrânză De Capră
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista