Salată de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinetă de migdale Marcona
Salata de sfeclă prăjită cu brânză de capră, ouă, rodie și vinaigretă de migdale Marconan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 309 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de migdale marconan, ceapă, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Dovlecei Prăjiți, Migdale Marconan Și Rodie, Salată de sfeclă prăjită și brânză de capră cu vinetă balsamică, și Salată De Sfeclă Prăjită Și Brânză De Capră Cu Vinetă Balsamică.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. îndoiți o foaie de folie de aluminiu de 12 x 24 inci în jumătate pentru a forma un pătrat. Crimpați două margini pentru a forma o pungă. Aruncați sfecla, uleiul vegetal și sarea și piperul după gust într-un castron mediu până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați în pungă și sertizați marginea rămasă pentru a sigila.
3
Se pune pe o foaie de copt cu margini și se introduce în cuptor. Prăjiți până când sfecla este complet fragedă și o scobitoare sau un tester de tort introdus în sfeclă prin folie prezintă rezistență mică sau deloc, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Gumă De Mestecat Mentă
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Combinați migdalele, mierea, oțetul și șalotele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Crostini Cu Usturoi, Optional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Când sfecla este suficient de rece pentru a fi manipulată, curățați-o frecând ușor pielea sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Tăiați sfecla în bucăți de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
9
Aruncați sfecla, rodia, ceapa și îmbrăcați-vă împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rodie
Sifonada De Frunze De Kale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Transferați pe o farfurie.
11
Garnisiți cu brânză de capră, ouă fierte și frunze de țelină.