Salată De Sfeclă Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de sfeclă prăjită. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 314 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați vinaigrette, muștar dijon, salată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, Salată de feta de sfeclă prăjită cu somon cu sos de salată de mărar, și Salată De Sfeclă Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Așezați sfecla într-o foaie de folie și așezați o altă foaie deasupra și creați un sigiliu în jurul sfeclei. Prăjiți sfecla pe o foaie de copt până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră. Răciți sfecla în pachetul de folie timp de câteva minute, apoi frecați pielea folosind un cuțit, dacă este necesar. Sfecla trebuie să fie încă puțin caldă pentru a putea îndepărta cu ușurință pielea.
În timp ce sfecla se prăjește, prăjiți migdalele într-o tigaie mică la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc.
Pentru vinaigrette: Faceți vinaigretul amestecând oțetul, muștarul, sarea și zahărul, apoi amestecați încet uleiul de măsline până când este emulsionat.
Feliați sfecla răcită și decojită în felii groase de 1/4 inci și adăugați jumătate din vinetă, aruncând pentru a acoperi complet. Aruncați vinaigreta rămasă cu salata verde.
Sferturi și miez de pere și felie-l în fâșii julienne, aproximativ 1/8-inch grosime.
Aranjați verdeața îmbrăcată și sfecla pe un platou și deasupra cu pere, nuci prăjite și brânză de capră.