Salată de sfeclă, mere și nuci

Salată de sfeclă, mere și nuci
Salata de sfeclă, măr și nucă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 297 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de radicchio, măr Granny smith, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de mere, sfeclă și nucă, Salată De Sfeclă De Nucă, și Salată De Sfeclă Și Nucă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați sfecla cu ulei de măsline și înfășurați în folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Așezați pachetul pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când ați terminat; rece. Cojiți sfecla și tăiați-o în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Bateți împreună oțetul de vin alb și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă treptat în ulei vegetal și de nucă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Ulei De NucUlei De Nuc
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Aranjați andive și radicchio pe farfurii individuale; se acoperă cu felii de mere și fâșii de sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
AndiveAndive
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Se presară cu nuci și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Stropiți uniform cu pansament și serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista