Salată de sfeclă, mere și nuci
Salata de sfeclă, măr și nucă este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 297 calorii, 2G de proteine, și 29G de grăsime. Funcționează bine ca o garnitură destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de radicchio, măr Granny smith, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de mere, sfeclă și nucă, Salată De Sfeclă De Nucă, și Salată De Sfeclă Și Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați sfecla cu ulei de măsline și înfășurați în folie de aluminiu rezistentă.
Așezați pachetul pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când ați terminat; rece. Cojiți sfecla și tăiați-o în fâșii subțiri.
Bateți împreună oțetul de vin alb și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă treptat în ulei vegetal și de nucă până se amestecă.
Aranjați andive și radicchio pe farfurii individuale; se acoperă cu felii de mere și fâșii de sfeclă.
Se presară cu nuci și brânză.
Stropiți uniform cu pansament și serviți imediat.