Salată De Sfeclă Marinată
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de sfeclă marinată ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 101 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sfeclă, oțet de vin, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Salată De Sfeclă Marinată, Salată De Sfeclă Marinată, și Salată De Sfeclă Marinată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Scurgeți sfecla, rezervând 1/4 cană de lichid și feliați-o în bucăți de 1/4 până la 1/2 inch.
Adăugați ceapa și aruncați.
Într-o cratiță la foc mediu, gătiți zahărul, muștarul și 1/4 cană de lichid rezervat până se dizolvă.
Se adaugă oțet și se aduce la fierbere; se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Se toarnă peste feliile de sfeclă și ceapa, se aruncă și se dă la frigider timp de 4 până la 6 ore.
Scoateți din frigider și serviți la temperatura camerei.