Salata de sfeclă, Jicama și năsturel este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 186 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, suc de portocale, secțiuni de mandarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Salată De Năsturel Cu Morcovi Și Jicama, Năsturel, J Inktikcama și salată de portocale, și Salată de portocale, J-uri și salată de năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie. Înfășurați fiecare sfeclă în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Tăiați rădăcinile și tulpinile; frecați pielea.
Combinați 4 lingurițe de oțet, 1/8 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, ceapă și suc; lăsați să stea 30 de minute. Se amestecă jicama și mandarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Jicama
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Aranjați 1/2 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Mound 3/4 amestec de sfeclă ceașcă în centrul fiecărei plăci. Aranjați 3/4 cană amestec jicama în jurul sfeclei.