Salată de sfeclă, Jicama și năsturel

Salată de sfeclă, Jicama și năsturel
Salata de sfeclă, Jicama și năsturel este o fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest fel de mâncare are 186 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, suc de portocale, secțiuni de mandarină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, care este solid. Încercați Salată De Năsturel Cu Morcovi Și Jicama, Năsturel, J Inktikcama și salată de portocale, și Salată de portocale, J-uri și salată de năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie. Înfășurați fiecare sfeclă în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Mișto. Tăiați rădăcinile și tulpinile; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Tăiați sfecla în felii de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
6
Tăiați fiecare felie în sferturi.
7
Combinați sfecla, 1 linguriță oțet, ulei, 1/4 linguriță piper și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Combinați 4 lingurițe de oțet, 1/8 linguriță de sare, 1/4 linguriță de piper, ceapă și suc; lăsați să stea 30 de minute. Se amestecă jicama și mandarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
JicamaJicama
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Aranjați 1/2 cană de năsturel pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Mound 3/4 amestec de sfeclă ceașcă în centrul fiecărei plăci. Aranjați 3/4 cană amestec jicama în jurul sfeclei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
JicamaJicama
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista