Salată de sfeclă cu Năsturel
Salata de sfeclă cu Năsturel burniță este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 162 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, piper, lapte degresat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Salată de sfeclă cu Năsturel, Salată De Sfeclă De Apă, și Salată de sfeclă și năsturel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți sfecla într-un coș cu aburi peste o oală mare cu apă clocotită. Acoperiți și aburiți timp de aproximativ 45 de minute sau până când sfecla este fragedă.
Scurgeți și lăsați să se răcească până când le puteți manipula.
Tăiați capetele sfeclei și curățați-le (coaja ar trebui să se frece ușor cu puțin ajutor de la un cuțit de tăiat ici și colo).
Tăiați sfecla în zaruri mari.
Prăjiți nucile într-o tigaie sote uscată la foc mediu-mare timp de 3 minute sau până când sunt parfumate și dați deoparte.
Puneți năsturelul, brânza de capră, Zara, oțetul și sarea într-un robot de bucătărie și procesați până când este neted și cremos.
Puneți sfecla pe un vas de servit, stropiți deasupra sosul de năsturel și presărați cu nuci.